Thatziki - Tatziki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter Herefter skylles den og al væden vrides af Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres Serveres som tilbehør f.eks Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød
|
|
Opskriften er vist 39763 gange,
og udskrevet 996 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2011-06-30 12:44:45 Fin opskrift. Har brugt græsk yoghurt 10%. Jeg bruger 1/3 af et kilo. Det syntes jeg er passende til 2 måltider mie - 2011-05-06 12:26:40 Den er super lækker odd - 2005-01-01 01:01:01 paprika er nytt for meg! odd - 2005-01-01 01:01:01 savner:vineddik,sitronsaft.chreme fraice og husk:virgin olje og den lille blå oliven ved servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne