Røget laks med vagtelæg og citroncreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Højtid: Påske Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog vagtelæggen i 3 minutter afkøl, pil og halvere dem.
Læg lakseskiverne på tallerkner så de dækker mest muligt. Pisk cremefraiche stiv og rør den med citronskal og smag den godt til med saft og peber salt. Fordel salaten over laksen som en rede og form et æg af citroncreme og læg det i midten sammen med de halve vagtelæg. Serveres med lune skiver brød. |
|
Opskriften er vist 77669 gange,
og udskrevet 2118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-02-04 13:37:46 Vi pyntede tallerknen af med sort stenbidderrogn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne