Vintergryde, fransk landkøkken
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.
Læg grøntsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grøntsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter. Skær kødet i skiver og server det med grøntsagerne drysset med hakket persille. Bruges svineskank, koges skanken 11/2 time, inden bacon og grøntsager tilsættes. Når skanken er kogt, fjernes skindet og kødet skæres i mindre stykker. I stedet for et helt stykke bacon, kan man bruge bacon i tern. |
|
Opskriften er vist 23741 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten P - 2007-02-19 18:54:56 Godt solidt måltid, bacon må godt være godt røget og jeg krydere mere en beskrevet ovenfor, men smag og behag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne