Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien i en gryde ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på begge sider. Tag kødet op.
Snit grøntsagerne i små ensartede stykker og svits dem i gryden. Tilsæt pølse og bouillon. Lad suppen koge under låg ved svag varme ca. 10 minutter. Kog kødet med i suppen i ca. 3 minutter, til kødet er lige netop gennemkogt.
Tag kødet op. Dæk med stanniol og lad kødet hvile i et par minutter, mens suppen gøres klar til servering. Smag suppen til med salt og peber. Hak persillen og kom den i en skål.
Skær kødet i tynde skiver, og server kødet oven på suppen. Giv brød, hakket persille og evt. frisk revet parmesanost til.
|
|
Opskriften er vist 8137 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne