Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod

Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medaljon af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk.olie
1 løg
1 gulerod
2 bagekartofler
200 ghvidkål eller spidskål
4 skiverstærk italiensk chilipølse eller chorizo ½-1 cm tykke
5 dl.kalvebouillon
 persille
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
150 g.brød
 evt.revet parmesanost
 
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en gryde ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på begge sider. Tag kødet op. Snit grøntsagerne i små ensartede stykker og svits dem i gryden. Tilsæt pølse og bouillon. Lad suppen koge under låg ved svag varme ca. 10 minutter. Kog kødet med i suppen i ca. 3 minutter, til kødet er lige netop gennemkogt. Tag kødet op. Dæk med stanniol og lad kødet hvile i et par minutter, mens suppen gøres klar til servering. Smag suppen til med salt og peber. Hak persillen og kom den i en skål. Skær kødet i tynde skiver, og server kødet oven på suppen. Giv brød, hakket persille og evt. frisk revet parmesanost til.





karakterer:
Opskriften er vist 8137 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu