Sommergryde 02
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Kog 3 dl vand i en stor gryde. Tilsæt kødet lidt ad gangen. Tilsæt løg, hvidløg og bacon skåret i tern. Krydr med salt og peber. Læg låg på og kog retten ved svag varme i ca. 10 minutter.
Skrab skindet af de nye kartofler eller køb vaskede kartofler, som er klar til brug. Tilsæt kartofler, gulerødder i 2 cm skiver og blegselleri i små tern. Når kartoflerne er næsten møre, tilsættes fløden, og saucen jævnes til. Friske eller frosne ærter kommes i og varmes med et par minutter. Retten smages til.
|
|
Opskriften er vist 20714 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne