Sprængt kalvebryst med ærtesauce og marsalaløg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Kilde : Bilka Indsendt : Red : |
|
|
Kalvebrystet lægges i en gryde, hvor det dækkes med vand. Tilsæt laurbærblade, peberkorn, porre og løg. Kog kødet i lagen i ca. 45 min., hvorefter det skal trække i lagen i ca. 30 min.
Sauce: Skalotteløgene pilles og hakkes meget fint, koges med vineddike. Kalvefonden koges ned. Saucen blendes med ærter og smør og smages til med salt og peber. Løg: Salatløgene pilles og skæres i kvarte, gulerødderne skæres i stave og grøntsagerne blancheres i rigeligt vand. Grøntsagerne sigtes. Marsala og korinader koges sammen, grøntsagerne koges møre heri. |
|
Opskriften er vist 10656 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Riborg - 2010-03-22 17:51:30 Man kan også tørsalte. Momsemor - 2009-02-04 12:13:54 Og hvor i består det sprængte ?????????????? Sprængning af kød foregår ved, det lægges i en hyperton saltlage, mig bekendt, og i denne opskrift er salt ikke engang en af ingredienserne !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne