Auberginepuré med blå ost
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Gnid auberginen med lidt olie og bag den i ovnen 20 minutter ved 180 grader, vend den efter 10 minutter.
Køl auberginen af, flæk den, skrab kødet ud og hak det groft.
Rist auberginekødet på panden i resten af olien, det må gerne tage let farve. Rør jævnligt, så det underste ikke får for meget. Blend mosen til en fin pure med blenderstav,. Tilsæt ost, hvidløg og persille og blend det med. Smag til med salt og peber. Stil pureen køligt, den kan holde sig en dags tid. Kom den på små stykker ristet brød eller i minicrustader. |
|
Opskriften er vist 13879 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne