Auberginepuré med blå ost

Auberginepuré med blå ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.aubergine
1.5 spsk.olivenolie
50 g.blåskimmelost
1 fedhvidløg
2 spsk.hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gnid auberginen med lidt olie og bag den i ovnen 20 minutter ved 180 grader, vend den efter 10 minutter. Køl auberginen af, flæk den, skrab kødet ud og hak det groft.

Rist auberginekødet på panden i resten af olien, det må gerne tage let farve. Rør jævnligt, så det underste ikke får for meget. Blend mosen til en fin pure med blenderstav,. Tilsæt ost, hvidløg og persille og blend det med. Smag til med salt og peber.

Stil pureen køligt, den kan holde sig en dags tid.

Kom den på små stykker ristet brød eller i minicrustader.





karakterer:
Opskriften er vist 13838 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu