Cognacæg

Cognacæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.marcipan
2 spsk.cognac
1 ps.mørk overtrækschokolade
1 ps.lys chokolade
1 ps.hvid chokolade
 
Opskrift:
Ælt marcipanen med cognac. Form ca. 50 små æg.

Dyp æggene i smeltet, mørk chokolade.

Lad chokoladen størkne og dekorér som vagtelæg med smeltet hvid og lys chokolade





karakterer:
Opskriften er vist 25033 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu