Skinkeschnitzler med appelsincouscous
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillonen i en gryde og kom couscoussen i. Fjern gryden fra varmen og lad couscoussen trække 5 minutter. Løft op i den med en gaffel et par gange.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Tag kødet af panden. Stil appelsinerne på et skærebræt og skær enderne af. Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne med en skarp kniv. Skær appelsinerne i ca. ½ cm tykke skiver og herefter i kvarte. Skær løget i tynde både. Vend appelsinstykker, løgbåde og olivenolie i couscoussen. Smag til med salt og peber. Pynt med oliven og evt. mynteblade. |
|
Opskriften er vist 7913 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne