Skinkemignon med frisk kryddersauce og rødbedesauté
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : |
|
|
Kryddersauce
Hak krydderurterne til kryddersaucen. Rør ingredienserne sammen med 1 spsk vand. Smag til med salt og peber. Stil saucen i køleskabet indtil serveringen. Rødbedesauté Skræl rødbederne. Riv dem groft eller skær dem i tynde strimler. Kog dem i vandet med eddike og 1 tsk salt i 5 minutter under låg. Hæld dem i en sigte og pres dem fri for væde. Varm smør og honning i en gryde. Kom rødbederne i sammen med lidt salt og peber. Svits det godt sammen. Tilsæt æblet skåret i tynde både. Læg låg på. Lad det simre mørt i ca. 10 minutter. Smag til med salt, peber og evt. mere honning. Kødet Dup kødet tørt med køkkenrulle. Skær mignonerne i 8-10 skiver, ca. 3 cm tykke. Krydr med salt og peber. Varm fedtstoffet på en pande og brun kødet 1 minut på begge sider. Skru ned til middel varme og steg det færdigt ca. 4-5 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 15371 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne