Skinkemignon i purløgssauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Skær mignonen i ca. 3 cm tykke skiver. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Brun kødet 1 minut på hver side, læg det på en tallerken.
Klip purløget fint. Kom bouillon, fløde og saucejævner på panden.
Tilsæt purløg og basilikum og krydr med lidt salt og peber. Læg kødet i saucen og lad det småkoge 4-5 minutter på hver side.
Pynt med lidt høvlet peberrod.
|
|
Opskriften er vist 18602 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2011-04-01 14:49:18 Rigtig god ret. Lækker sauce. Jeg stegte skinkemignonen hel og skar den i skiver efter stegning. Marianne - 2008-02-27 07:50:29 Den smager rigtig godt og den er meget nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne