Skinkemignon i citronsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Sauce
Pisk bouillon og flødeost sammen i en lille gryde. Varm langsomt op. Pisk fløde og majsstivelse sammen og jævn saucen. Smag til med citronsaft og lidt reven skal. Skær bacon i tynde strimler, og steg dem sprøde på en tør pande. Læg baconstykkerne på et stykke køkkenrulle. Vend dem i saucen, gem evt. lidt til pynt. Skær skinkemignonerne ud i 3 cm tykke skiver. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg det færdigt 4-5 minutter på hver side, til det er netop gennemstegt. Hæld saucen over og drys med bacon og citronskal. |
|
Opskriften er vist 17137 gange,
og udskrevet 457 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne