Sauté skiver med rosmarin og æble/løg kompot

Sauté skiver med rosmarin og æble/løg kompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
2-3 kvistefrisk rosmarin eller ½ spsk tørret rosmarin
 salt
 peber
0.5 spsk.olie
15 g.smør
 
 Æble/løg kompot:
4-6 rødløg
1 spsk.olie
1 spsk.vineddike
2.5 dl.æblejuice
4 faste æbler
1 spsk.sukker gerne rørsukker
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Snit løgene groft og svits dem i olie i en gryde til de er bløde. Tilsæt eddike og kog ind. Hæld æblejuice ved, og lad løgene koge ved svag varme til der kun er lidt væske tilbage. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i både. Vend æblerne i løgene og lad det koge ved svag varme ca. 5 minutter, til de er møre og stadig i hele stykker. Smag til med sukker, salt og peber. Hak rosmarinnålene meget fint med en kniv eller knus de tørrede nåle. Bland dem med salt og peber. Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle. Drys skiverne med krydderiblandingen på den ene side. Lad olie og smør blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Steg kødet ad flere omgange. Læg skiverne på panden – krydderisiden ned ad først. Vend dem straks. Tag skiverne op på en tallerken og hold dem varme. Steg de øvrige skiver på sammen måde. Kødet anrettes sammen med den varme eller kolde æble/løg kompot.





karakterer:
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 194 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu