Sauté skiver med rosmarin og æble/løg kompot
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Snit løgene groft og svits dem i olie i en gryde til de er bløde. Tilsæt eddike og kog ind. Hæld æblejuice ved, og lad løgene koge ved svag varme til der kun er lidt væske tilbage.
Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i både. Vend æblerne i løgene og lad det koge ved svag varme ca. 5 minutter, til de er møre og stadig i hele stykker. Smag til med sukker, salt og peber.
Hak rosmarinnålene meget fint med en kniv eller knus de tørrede nåle. Bland dem med salt og peber. Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle. Drys skiverne med krydderiblandingen på den ene side. Lad olie og smør blive godt varm på en pande ved kraftig varme. Steg kødet ad flere omgange. Læg skiverne på panden – krydderisiden ned ad først. Vend dem straks. Tag skiverne op på en tallerken og hold dem varme. Steg de øvrige skiver på sammen måde. Kødet anrettes sammen med den varme eller kolde æble/løg kompot.
|
|
Opskriften er vist 9838 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne