Sauté skiver med pasta, svampe og rucolasalat

Sauté skiver med pasta, svampe og rucolasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
1 spsk.olie
200 g.pasta
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
150 g.svampe
0.5-1 chili
1 dl.hønse- eller kalvebouillon
1 lille bundt rucolasalat
1 spsk.frisk oregano frisk merian eller 1 tsk tørret
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Evt.frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Kog pastaen.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag kødet af panden og læg det på en tallerken. Drys med salt og peber. Hold kødet lunt.

Hak løg og hvidløg fint og rist dem på panden i 2 minutter sammen med chili i strimler og svampe skåret i stykker. Tilsæt salt og peber.

Hæld vandet fra den kogte pasta og vend pastaen, med den kogende bouillon, kød, svampe, rucolasalat og oregano. Smag til med salt og peber.

Servér straks, mens pastaen er rygende varm.

Tips:

Køb rensede champignon i skiver, hvis du vil spare tid.





karakterer:
Opskriften er vist 7800 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu