Sauté skiver med pasta, svampe og rucolasalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved kraftig varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag kødet af panden og læg det på en tallerken. Drys med salt og peber. Hold kødet lunt. Hak løg og hvidløg fint og rist dem på panden i 2 minutter sammen med chili i strimler og svampe skåret i stykker. Tilsæt salt og peber. Hæld vandet fra den kogte pasta og vend pastaen, med den kogende bouillon, kød, svampe, rucolasalat og oregano. Smag til med salt og peber. Servér straks, mens pastaen er rygende varm. Tips: Køb rensede champignon i skiver, hvis du vil spare tid. |
|
Opskriften er vist 7800 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne