Sauté skiver med bulgur og gurkemeje
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Hæld 2 dl kogende vand over bulguren og lad det stå i 15 minutter.
Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en ske. Skær agurken i tern. Skær tomaterne i tern. Hak løg og hvidløg fint. Kom det i en skål. Tilsæt olie, gurkemeje og cayennepeber. Kom bulguren i koldt vand. Lad vandet dryppe af i en si. Kom bulguren i skålen med grøntsagerne. Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller persille. Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle. Lad olien blive godt varm på en pande. Krydr skiverne med peber. Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks. Tag skiverne af panden og krydr med salt. |
|
Opskriften er vist 6619 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne