Butterdejssnegle med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Højtid: Påske Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 210447 gange,
og udskrevet 5979 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse. - 2012-12-30 15:49:14 Kan man putte noget andet i kvarken end peberrod? anonym - 2012-02-01 14:38:49 Hvad for noget creme er det der skal i? Er det creme fraiche?? Bettina - 2010-12-28 19:08:31 Kan man putte andet fiskefyld imellem? anonym - 2009-03-28 15:05:40 er der nogen der ved om man kan lave sneglene dagen i forvejen?? Marianne - 2008-10-02 18:28:10 Det er simpelthen en super opskrift - nem og lige til. Brugte rådet om færdig peberrodssalat fra K-salat. Brugte pesto i stedet for dild - smagte rigtig godt Per - 2008-03-15 19:41:01 De bliver ikke så store, mener omkring 5 cm. i diameter. Hvor mange der skal til pr. person ville jeg nok sige en 2-3 stykker. anonym - 2008-03-13 21:49:42 Der bliver 10 stykker, men hvor små er de? er det nok med en enelt til forret, eller skal man beregne 2 pr. person? Cille - 2007-01-18 22:44:56 Hvis det skal gå lidt hurtigere, kan jeg stærkt anbefale at bruge en færdiglavet peberrodscreme. Fra K-salat el. lignende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne