Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Marinade
Bland Teriyakisauce, sesamfrø, revet ingefær, chili i tynde skiver og 2 spsk limesaft. Vend sauté skiverne i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst ½ time. Kom kødet i en si og gem marinaden. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive godt varm på en pande eller i en wok ved kraftig varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag skiverne op på en tallerken. Tag lidt af de rå nudler fra og friter dem i varm olie et øjeblik. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kog resten af nudlerne i vand. Svits hele, små champignon, strimler af peberfrugter og fintsnittede forårsløg i olien på panden. Tilsæt bouillon og marinade og lad det koge igennem. Tilsæt kød og de kogte nudler. Smag til med salt og peber. Pynt med friterede nudler og frisk timian. |
|
Opskriften er vist 7900 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne