Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat

Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
 salt
 peber
0.5 spsk.olie
 
 Marinade:
1 dl.Teriyaki (Sojasauce)
2 tsk.sesamfrø
2 tsk.frisk ingefær
0.25 frisk rød chili
1 lime
 
250 g.risnudler
1 dl.olie
 
250 g.små svampe fx markchampignon
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
0.5 spsk.olie
1 dl.bouillon
 frisk timian
 
Opskrift:
Marinade
Bland Teriyakisauce, sesamfrø, revet ingefær, chili i tynde skiver og 2 spsk limesaft.

Vend sauté skiverne i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst ½ time. Kom kødet i en si og gem marinaden. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive godt varm på en pande eller i en wok ved kraftig varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag skiverne op på en tallerken.

Tag lidt af de rå nudler fra og friter dem i varm olie et øjeblik. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kog resten af nudlerne i vand.

Svits hele, små champignon, strimler af peberfrugter og fintsnittede forårsløg i olien på panden. Tilsæt bouillon og marinade og lad det koge igennem. Tilsæt kød og de kogte nudler. Smag til med salt og peber.

Pynt med friterede nudler og frisk timian.





karakterer:
Opskriften er vist 7929 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu