Sauté skiver fra Peking
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
Rør marinaden sammen. Læg kødet i marinaden og stil det i køleskab, indtil det skal steges. Kødet må ikke stå i køleskab mere end 1 time.
Kog risene. Rist sesamfrø på en tør pande. Snit kinakålen fint, skær blommerne i både. Rør en dressing af appelsinsaft og sesamolie og smag til med salt og peber. Bland det hele lige før servering. Skær forårsløg og agurk i stave. Lad olien blive varm på en grillpande eller en almindelig pande. Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks. Tag skiverne af panden og krydr med salt. Pas på, marinaden indeholder sukker og brænder derfor nemt på, og sauté skiverne kan blive sorte, hvis panden bliver for varm. |
|
Opskriften er vist 7208 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne