Retur fra Østen
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bestil Filet Royal, fersk svinefilet fri for sener, hos slagteren. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun kødet på alle sider i olie og krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad med 2 - 3 cm væske op om kødet og steg det færdigt i ovnen ved 160 grader i ca. 40 minutter -til centrumtemperaturen er 58 grader. Afkøl kødet i køleskab. Rist cashewnødder i ovnen ca. 10 minutter ved 160 grader til de er lysebrune. Rist sesamfrø på en tør pande.
Bland dressingen af soja, olie, østerssauce, sesamfrø, finthakket hvidløg, appelsinskal i fine strimler og appelsinsaft samt 1 spsk revet ingefær. Stil dressingen i køleskab. Når kødet er gennemkoldt, og lige før det skal bruges, skæres det i papirtynde skiver og lægges på et fad eller fordeles på tallerkenerne. Skær forårsløg i tynde skiver og peberfrugt i meget fine tern. Bland rejer, forårsløg, nødder, peberfrugt og spirer. Bland dressingen med 3 spsk finthakket koriander og smag den til. Grøntsager, nødder og rejer vendes i dressingen og anrettes oven på kødet.
Tips: Kødet kan steges dagen før, og dressingen kan blandes i god tid, evt. dagen før og opbevares i køleskab. Kog evt. selv fjordrejer. 1 kg fjordrejer bliver til 200-400 g pillede rejer, afhængig af håndelag. |
|
Opskriften er vist 7589 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne