Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet
Rør finthakket hvidløg og de øvrige ingredienser sammen til marinaden. Læg kødet i marinaden i køleskabet i mindst 2 timer. Tag kødet op af marinaden. Lad noget af marinaden dryppe af. Krydr evt. med salt og peber. Kom olie på en grillpande eller en almindelig pande. Brun kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side til de er lige netop gennemstegte eller 1½ minut, så er de svagt rosa. Lad kødet blive koldt. Ris Kog risen efter anvisningen på emballagen. Bland risen med risvineddike, salt og sukker, når den er kogt. Lad risen køle af til stuetemperatur. Chirashi Fordel risen i fire sløsede bunker ris. Læg kød i strimler og tang klippet i strimler ovenpå. Nigiri Form fire klumper ris med hænderne. Læg lidt wasabi på og oven på en skive stegt medaillon. Lav et bånd på 1 cm af tang og læg det rundt om "pakken" af ris og kød. Pynt med rød peberfrugt i strimler. |
|
Opskriften er vist 11662 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Hoisinsauce kan også fås i bl.a. føtex. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne