Nakkefilet med krydderbulgur
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Kødet
Skær nakkefileten igennem på langs i to lige store stykker og snør dem med kødsnor, så skiverne bliver lige store ved anretning. Dup kødet tørt med køkkenrulle, krydr med salt og peber og brun det på en pande i olie på alle sider. Læg de to stykker kød i et ovnfast fad. Stil fadet midt i ovnen. Steg kødet ved 180 grader i ca. 50 minutter. Bruges stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 80 grader. Læg skinken på en bageplade med bagepapir og stil skiverne i ovnen ved 180 grader i ca. 10 minutter, til de er sprøde. Hævl parmesanen i skiver med en kartoffelskræller eller en ostehævl. Skær kødet i mindst 8 pæne skiver. Krydderbulgur Skær gulerødder og selleri i meget små tern. Gem ca. 10 cm porretop fra den ene porre. Skær resten af porrerne i tynde skiver. Svits grøntsagerne i olie sammen med finthakket hvidløg i ca. 5 minutter. Tilsæt bulgur og bouillon. Lad det koge op. Sluk for varmen og lad gryden stå i ca. 10 minutter under låg. Smag til med salt og peber. Hæld bulguren i metalringe eller forme, hvis det ønskes serveret som på foto ovenfor. Skær porretoppen i tynde strimler og friter dem i olie ved ikke for høj varme til de er sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle. Hvis temperaturen er for høj, bliver porretoppen brun. |
|
Opskriften er vist 12940 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne