Nakkefilet med brunkål
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær hvidkålshovedet i kvarte, fjern stokken og snit kålen.
Skær urterne i store stykker. Smelt sukkeret i en stor tykbundet gryde og brun det. Pas på, det ikke branker. Tilsæt fedtstoffet, brun den snittede kål heri et par minutter. Dæmp varmen. Læg urterne og kødet ned i kålen, så kødet er dækket af kål. Drys med nelliker, salt og peber. Tilsæt 2 dl vand og lad retten koge under låg ved svag varme i 1½ time. Vend kødet efter 45 minutter. Kig til kødet jævnligt og tilsæt vand efter behov 2 dl. af gangen omkring 1 liter ialt. Tag kødet op af gryden og lad kødet hvile pakket i stanniol i ca. 20 minutter. Smag kålen til. Skær kødet i skiver og server det med urter og kål. |
|
Opskriften er vist 38187 gange,
og udskrevet 614 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2009-08-09 14:12:45 Skøn ret. Havde i mange år troet, at jeg ikke kunne lide brunkål. Syntes, at jeg kunne huske det fra jeg var lille og der smagte det forfærdeligt. Denne ret er bare super lækker og smager fantastisk:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne