Medljoner med salvie og grillede grøntsager

Medljoner med salvie og grillede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke à ca.100 g
1 spsk.olie
1 spsk.Salvie, frisk eller 1 tsk tørret
 salt
 peber
 
 Grillede grøntsager:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
0.5-1 squash
1 fedhvidløg
1 spsk.frisk timian eller 1 tsk tørret
1 spsk.citronsaft
1 spsk.olie
 persille helst bredbladet
 
 Tilbehør:
250 g.brød eller flutes
 
Opskrift:
Skær peberfrugterne i kvarte og læg dem på en grillpande eller en almindelig pande. Skær squashen i stykker på ca. 5 cm. Skær stykkerne i kvarte. Fjern evt. kernerne. Kom grøntsagerne på grillpanden. Grill til de er møre, men stadig har bid. Tag evt. skindet af peberfrugterne, hvis det er nemt. Skær hvert stykke peberfrugt i tre stykker og kom det i en skål sammen med squashen, finthakket hvidløg, salt, peber, finthakket timian, citronsaft, olie og hakket persille.

Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og finthakket salvie. Varm olien på en lille pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt. Skær medaljonerne i tre-fire stykker på skrå ved servering.





karakterer:
Opskriften er vist 6893 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu