Medljoner med salvie og grillede grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skær peberfrugterne i kvarte og læg dem på en grillpande eller en almindelig pande. Skær squashen i stykker på ca. 5 cm. Skær stykkerne i kvarte. Fjern evt. kernerne. Kom grøntsagerne på grillpanden. Grill til de er møre, men stadig har bid. Tag evt. skindet af peberfrugterne, hvis det er nemt. Skær hvert stykke peberfrugt i tre stykker og kom det i en skål sammen med squashen, finthakket hvidløg, salt, peber, finthakket timian, citronsaft, olie og hakket persille.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og finthakket salvie. Varm olien på en lille pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt. Skær medaljonerne i tre-fire stykker på skrå ved servering. |
|
Opskriften er vist 6890 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne