Medaljoner og majs på grill med limesmør
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør med reven skal og saft af ½-1 lime, finthakket hvidløg, plukket koriander, salt og peber. Stil limesmørret i køleskab i mindst 10 minutter.
Skær tomaterne i skiver og læg dem i et fad. Drys med finthakket løg og plukket koriander. Krydr med salt og peber. Rør limesaft med olivenolie og kom dressingen over.
Kog majskolberne ca. 10 minutter. Del dem i tre-fire stykker. Pensl majs og kødet med olie og krydr med salt og peber. Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Vend det af og til. Grill majsene sammen med kødet. De vendes også af og til. Servèr limesmørret til kød og majs, evt. med lime til.
|
|
Opskriften er vist 9357 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne