Medaljoner med dildpesto

Medaljoner med dildpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke à ca. 100 g
10-25 g.smør
 salt
 peber
2 tynde skiver spegeskinke fx parma eller serrano
1 lime
 
 Dildpesto:
1 bdt.dild ca. 20 g
25 g.mandler gerne med skal
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1 spsk.Kaffefløde 9%
1 tsk.hvid balsamico eller hvidvinseddike
0.25 tsk.salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.små nye kartofler
50 g.frillice eller romainesalat
150 g.ærter eller sukkerærter
 
Opskrift:
Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand. Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen. Vend pestoen i de nykogte og afdryppede kartofler. Snit salaten. Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm smørret på en pande til det er gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt. Skær fedtkanten af spegeskinken. Læg spegeskinke og limebåde på kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 6867 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu