Medaljoner med dildpesto
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand.
Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen. Vend pestoen i de nykogte og afdryppede kartofler.
Snit salaten. Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm smørret på en pande til det er gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt. Skær fedtkanten af spegeskinken. Læg spegeskinke og limebåde på kødet.
|
|
Opskriften er vist 6858 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne