Medaljoner med blomkålssalat

Medaljoner med blomkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke à ca. 100 g
1 spsk.sennep
0.5 rødløg
1 spsk.hvedemel
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Ovnstegte kartofler:
500 g.små kartofler
0.5 spsk.olie
0.5-1 skalotteløg
1 citron
2-3 spsk.friske krydderurter fx dild persille og estragon
 
 Blomkålssalat:
0.5 blomkål
1 skivesandwichbrød
2 spsk.solsikkekerner
0.5 spsk.olie
1 tsk.citronsaft
 persille helst bredbladet
 
Opskrift:
Vask kartoflerne grundigt, vend dem i olie, salt og peber og kom dem i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time til kartoflerne er gyldne og møre.

Hak løget fint. Skær to strimler af citronskallen med en kartoffelskræller, og del dem i tynde strimler. Kom løg, citronskal og hakkede krydderurter over kartoflerne ved servering.

Skær blomkålen i meget små buketter på 1-2 cm. Kom dem i en skål. Rist brødet på en brødrister og skær det i små tern som brødcroutoner. Rist solsikkekernerne på en tør pande. Drys lidt salt på. Bland blomkål, brødcroutoner og solsikkekerner. Rør olien med citronsaft. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over ved servering. Vend plukket persille i.

Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Smør sennep på den ene side. Dyb sennepssiden i finthakket rødløg og derefter i hvedemel. Krydr med salt og peber. Varm olien på en lille pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side med rødløgssiden nedad først. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 10522 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu