Medaljoner med blomkålssalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Vask kartoflerne grundigt, vend dem i olie, salt og peber og kom dem i et ildfast fad. Stil fadet i ovnen ved ca. 180 grader i ca. 1 time til kartoflerne er gyldne og møre.
Hak løget fint. Skær to strimler af citronskallen med en kartoffelskræller, og del dem i tynde strimler. Kom løg, citronskal og hakkede krydderurter over kartoflerne ved servering. Skær blomkålen i meget små buketter på 1-2 cm. Kom dem i en skål. Rist brødet på en brødrister og skær det i små tern som brødcroutoner. Rist solsikkekernerne på en tør pande. Drys lidt salt på. Bland blomkål, brødcroutoner og solsikkekerner. Rør olien med citronsaft. Smag til med salt og peber og hæld dressingen over ved servering. Vend plukket persille i. Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Smør sennep på den ene side. Dyb sennepssiden i finthakket rødløg og derefter i hvedemel. Krydr med salt og peber. Varm olien på en lille pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side med rødløgssiden nedad først. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. |
|
Opskriften er vist 10522 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne