Medaljoner Camenbert frite
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Syltede solbær:
Kog sukker og solbær sammen og stil det på køl. Camembertcreme: Kog fløde og camembert sammen, til osten er smeltet. Si det. Serveres varm. Kødet: Skær hver medaljon i 4-5 strimler på 1-1½ cm bredde. Slå ægget ud i en skål. Kom strimlerne i og vend dem omhyggeligt. Kom rasp, salt, peber og timianblade på en tallerken. Vend kødet i raspen. Lad olien blive godt varm i en wok/gryde. Steg kødet ad 2-3 omgange. Tag det op af olien, så snart det er lysebrunt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Servér straks. Skær brødet i 1-2 cm brede stave og rist det i ovn eller på pande til det er lysebrunt. Dryp brødet med lidt olie. |
|
Opskriften er vist 7094 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne