Medaljoner Camenbert frite

Medaljoner Camenbert frite, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke à 100 g.
1-2 æg
2 dl.rasp
 salt
 peber
1-2 spsk.frisk timian eller 1-2 tsk. tørret
4 dl.olie
 
 Syltede solbær:
100 g.solbær
100 g.sukker
 
 Camembertcreme:
2 dl.piskefløde
200 g.moden camembert
 
 Croutons:
4 skiverlyst brød
1 tsk.olie
 
Opskrift:
Syltede solbær:
Kog sukker og solbær sammen og stil det på køl.

Camembertcreme:
Kog fløde og camembert sammen, til osten er smeltet. Si det. Serveres varm.

Kødet:
Skær hver medaljon i 4-5 strimler på 1-1½ cm bredde. Slå ægget ud i en skål. Kom strimlerne i og vend dem omhyggeligt. Kom rasp, salt, peber og timianblade på en tallerken. Vend kødet i raspen. Lad olien blive godt varm i en wok/gryde. Steg kødet ad 2-3 omgange. Tag det op af olien, så snart det er lysebrunt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Servér straks.

Skær brødet i 1-2 cm brede stave og rist det i ovn eller på pande til det er lysebrunt. Dryp brødet med lidt olie.





karakterer:
Opskriften er vist 7094 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu