Medaljon med gratineret fennikel og rødløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Gratineret fennikel og rødløg:
Snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå.
Steg bacon på en tør pande. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ca. 1 minut. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber. Riv osten og drys den over retten. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til osten er gylden.
Kødet:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Steg kødet på en pande i olien. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og en anelse hvidløg.
Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.
|
|
Opskriften er vist 8359 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne