Medaljon med gratineret fennikel og rødløg

Medaljon med gratineret fennikel og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke
1 spsk.olie
0.25 fedhvidløg
 salt
 peber
75 g.bacon i tern
 
 Gratineret fennikel og rødløg:
2 fennikel
1 rødløg
1 gulerod
1 dl.hønsebouillon
120 g.fast ost fx. Emmentaler
 frisk rosmarin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Brød
 
Opskrift:
Gratineret fennikel og rødløg: Snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå. Steg bacon på en tør pande. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ca. 1 minut. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber. Riv osten og drys den over retten. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til osten er gylden. Kødet: Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Steg kødet på en pande i olien. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og en anelse hvidløg. Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.





karakterer:
Opskriften er vist 8359 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu