Medaljon med couscous, rodfrugter og estragon

Medaljon med couscous, rodfrugter og estragon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 medaljoner af svinefilet 2.5 cm tykke
2 spsk.olie
2 gulerødder
1 persillerod
1 fedhvidløg
4 dl.hønse- eller kalvebouillon
1.5 dl.lyn couscous
100 g.bønner
 frisk estragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm 1 spsk olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg. Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter. Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Steg kødet på en grillpande eller en alm. pande i 1 spsk olie. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 8574 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu