Medaljon asian style
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Risklatkager
Kog risene efter anvisning på posen. Risene kan evt. koges dagen i forvejen. Portionen giver ca. 4 dl kogte ris. Afkøl risene. Tilsæt æggeblommer og hvedemel. Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt bagepulver, salt, peber og hviderne i risene. Varm olien på en pande ved god varme. Læg en stor spiseskefuld af risblandingen på panden - 4-6 ad gangen - og steg klatkagerne lysebrune på begge sider. Sød chilisauce Varm eddike og sukker i en gryde til sukkeret er smeltet. Tilsæt chili i tynde skiver og limeblade. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Skær den hvide del af citrongræsset i tynde skiver. Tilsæt det til chilisaucen sammen med fintrevet ingefær. Kog det nogle minutter. Kan serveres lun eller kold. Kødet Hak jordnødderne meget fint - som grov rasp - og bland det med hvedemel, salt og peber på en tallerken. Slå ægget ud på en anden tallerken og pisk det sammen med en gaffel. Vend medaljonerne først i ægget og dernæst i nøddeblandingen, se foto. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Vend kødet. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden. Skær kødet igennem som to halvmåner lige før servering. Skær toppen og endeskiven af ananassen og skær den i 4 skiver, 2 cm tykke. Skær skrællen af. Skær skiverne igennem som to halvmåner. Fjern evt. stokken. Steg ananasskiverne på en grillpande eller under ovngrillen. Pak choy Skær pak choy igennem og steg den i sesamolie nogle få minutter, så den stadig er sprød. Krydr med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9052 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne