Marinerede sauté skiver med grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Hak hvidløget fint og rør marinaden sammen. Vend kødet i marinaden. Stil det i køleskab i ca. 20 minutter.
Kog risene.
Skær gulerødder og persillerod i tændstiktynde stave og blegselleri i tynde skrå skiver. Kom grøntsagerne i kogende letsaltet vand og kog i 2 -3 minutter. Hæld vandet fra.
Tag kødet op af marinaden. Opvarm en stor pande ved god varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag dem af panden.
Hæld marinaden på panden og kog den grundigt igennem. Tilsæt evt. ½-1 dl vand, hvis du vil have mere sauce. Smag til med salt, peber, chilisauce og sojasauce. Tilsæt kødet, vend grøntsagerne i og varm det hurtigt igennem. Pynt med frisk koriander.
Servér med kogte ris eller pasta.
|
|
Opskriften er vist 8050 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2010-11-14 10:42:56 Der er første gang jeg har prøvet den,jeg havde ikke friske grøntsager og anvendte i stedet en frosset blanding, men trods det blev retten rigtig lækker og den kan på det varmeste anbefales. Fantastisk lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne