Krydret nakkefilet med bagte peberfrugter
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : |
|
|
Kødet:
Blend 1-2 stilke rosmarin, enebær, revet skal af en citron med olie, salt og peber. Gnid kødet godt ind i blandingen. Læg kødet i et ildfast fad. Sæt fadet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader, og lad nakkefileten stå i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Dæk nakkefileten med stanniol, og lad den hvile i ca. 20 minutter. Bagte peberfrugter: Skær hver peberfrugt og chili i kvarte og fjern frø og mellemvægge. Læg dem i et ildfast fad. Hak løg og hvidløg fint. Hæld det over peberfrugterne sammen med olien, og bag dem i ovnen sammen med kødet den sidste time af stegetiden. Tag peberfrugterne ud af ovnen og si olien fra til senere brug. Fjern forsigtigt skindet på peberfrugterne og skær peberfrugterne i mindre tern eller strimler. Kom det i en lille gryde sammen med vineddike og den frasiede olie.Varm peberfrugterne forsigtigt op og smag til med salt og peber. Server stegen skåret i skiver med de bagte peberfrugter med grønt drys og kartofler til. |
|
Opskriften er vist 33705 gange,
og udskrevet 737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-31 12:41:43 nakkefilet er super godt! Især i stegepose v 120 grader i 6 timer! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne