Lammeboller i Hawaii-sauce

Lammeboller i Hawaii-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.magert hakket lammekød eller blandet hakket okse- og svinekød
0.5 tsk.blandede krydderurter
1 knsp.chilipulver
2 ananasskiver fra dåse i egen saft
2 dl.Ananasjuice
1 spsk.citronsaft
0.5 tsk.sukker
 Lidt sojasauce
1.5 tsk.maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland det hakkede kød, krydderurter og chili i en skål. Lad ananasringene dryppe af, gem saften. Del hver ananasring i seks stykker og lav 12 bøffer af farsen. Bank dem let flade og læg et stykke ananas midt på og pak det ind i hver bøf.

Brun kødbollerne uden ekstra fedt på begge sider i en slip-let pande. Hæld ananassaft og citronsaft i en stor kasserolle, kom kødbollerne i og lad dem småstege 12-15 minutter under låg. Tag kødet op og hold det varmt.

Smag fonden til med sukker og sojasauce. Tilsæt maizena rørt med lidt vand. Kog saucen op under omrøring, smag til med salt og peber og hæld den over kødbollerne.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 9144 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu