Lammeboller i Hawaii-sauce
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hakkede kød, krydderurter og chili i en skål.
Lad ananasringene dryppe af, gem saften.
Del hver ananasring i seks stykker og lav 12 bøffer af farsen.
Bank dem let flade og læg et stykke ananas midt på og pak det ind i hver bøf.
Brun kødbollerne uden ekstra fedt på begge sider i en slip-let pande. Hæld ananassaft og citronsaft i en stor kasserolle, kom kødbollerne i og lad dem småstege 12-15 minutter under låg. Tag kødet op og hold det varmt. Smag fonden til med sukker og sojasauce. Tilsæt maizena rørt med lidt vand. Kog saucen op under omrøring, smag til med salt og peber og hæld den over kødbollerne. Serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 9144 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne