Spansk lammeragout

Spansk lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :
Spansk lammeragout, billede 4 Spansk lammeragout, billede 1 Spansk lammeragout, billede 2 Spansk lammeragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammesmåkød
4 dl.grøntsagsbouillon
4 løg
1 grøn peber
1 rød peber
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
10-12 sorte oliven
1 dl.hvidvin
2 spsk.hvedemel
 salt
 paprika
 
Opskrift:
Lammekødet skæres i ret store tern der kommes i en gryde med grøntsagsbouillonen. Småkoger under låg i ca. 45 min., til kødet er mørt.

Løg, peberfrugter og hvidløg skæres i små tern, der svitses ca. 10 min i olivenolie. Grønsagsblandingen og oliven blandes med kødet i gryden.

Hvidvin og mel røres sammen og hældes i ragouten. Småkoger 4-5 min. og smages til med salt og paprika.

Serveres med Løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 28704 gange,
og udskrevet 440 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu