Spansk lammeragout
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammekødet skæres i ret store tern der kommes i en gryde med grøntsagsbouillonen. Småkoger under låg i ca. 45 min., til kødet er mørt.
Løg, peberfrugter og hvidløg skæres i små tern, der svitses ca. 10 min i olivenolie. Grønsagsblandingen og oliven blandes med kødet i gryden. Hvidvin og mel røres sammen og hældes i ragouten. Småkoger 4-5 min. og smages til med salt og paprika. Serveres med Løse ris. |
|
Opskriften er vist 28704 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne