Grisen som elskede Mao
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Sauce
Fjern stilkenderne på tomaterne og skær dem i kvarte. Skær peberfrugten i kvarte og fjern stok, mellemvægge og kerner. Læg tomater og peberfrugter i et ildfast fad og hæld olien over. Krydr med salt og peber. Stil det i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time. Blend de bagte grøntsager og si saucen. Varm saucen lige før servering og pisk koldt smør i. Smag til med salt og peber. Kinakål Rist pekannødderne på en pande med 1/2 spsk olie. Skær hver pekannød i 2-4 stykker på langs. Fjern de yderste blade på kinakålen. Skær resten i 8 både. Kog kinakålen i 1 dl vand med 1/2 spsk olie og salt i 2 minutter under låg. Fjern låget og kog i 2 minutter. Kålen skal stadig have bid. Hæld overskydende vand fra, hvis væsken ikke er kogt væk. Skær forårsløg i tynde skrå skiver. Skær mynte i tynde strimler. Vend forårsløg, mynte og pekannødder i kålen. Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber. Kødet Blend de tørrede trompetsvampe så de bliver som fint rasp. Vend medaljonerne i de findelte svampe. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Vend kødet. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden. Krydr med salt og peber. Skær kødet i skiver lige før servering. |
|
Opskriften er vist 7549 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne