Grillstegte medaljoner og aubergineskiver

Grillstegte medaljoner og aubergineskiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke a ca. 100 g
 salt
 peber
1 stor aubergine
1-2 citroner
2 spsk.olivenolie
 
6–800 g.nye kartofler
 dild
 
 Grøn sauce:
4 dl.fromage frais 0.5% eller Fromage Blanc
1-2 tsk.estragon - eller anden dijonsennep
 basilikum
 purløg
 
Opskrift:
Kog kartoflerne. Skær aubergine i 1½-2 cm tykke skiver og læg dem i et fad med saft af 1 citron, 1 spsk olie, salt og peber. Vend dem af og til. Rør fromage frais med sennep, salt og peber og vend finthakket basilikum og purløg i. Pensl kødet med 1 spsk olie. Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Grill aubergineskiverne. Servèr kødet med en skive citron, aubergineskiver, grøn sauce og kartofler pyntet med dild.





karakterer:
Opskriften er vist 10315 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu