Grillstegte medaljoner og aubergineskiver
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kog kartoflerne.
Skær aubergine i 1½-2 cm tykke skiver og læg dem i et fad med saft af 1 citron, 1 spsk olie, salt og peber. Vend dem af og til.
Rør fromage frais med sennep, salt og peber og vend finthakket basilikum og purløg i.
Pensl kødet med 1 spsk olie. Grill kødet 4-5 minutter på hver side. Grill aubergineskiverne. Servèr kødet med en skive citron, aubergineskiver, grøn sauce og kartofler pyntet med dild.
|
|
Opskriften er vist 10315 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne