Grillstegte medaljoner af svinefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rist de tørre krydderier på en varm tør pande et øjeblik. Skræl skallen af en halv citron - undgå at få det hvide med. Blend krydderier og citronskal og rør det i yoghurten. Læg kødet i marinaden og stil det i køleskab i mindst 2 timer.
Tag kødet op af marinaden. Krydr med salt og peber. Grill medaljonerne 4-5 minutter på hver side i alt 8-10 minutter eller steg dem på panden ved at brune dem, 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg dem 2 minutter på hver side. De må gerne være svagt rosa indeni ved servering.
Kog hveden efter anvisningen på emballagen. Rør olie og gedeost i. Smag til med salt og peber. Skær nogle snit i skindet på tomaterne. Kom dem et øjeblik i kogende vand. Læg dem i koldt vand, så snart skindet løsner sig en anelse. Træk forsigtigt skindet af. Skær tomaterne i store tern, fx på denne måde: Del tomaterne i halve. Læg dem med skærefladen nedad. Del dem på langs og derefter tre gange på tværs. Vend tomaterne med olie, salt, peber og fintsnittet mynte. Smag dem til. Bælg ærterne. Damp dem med 1 spsk vand, smør og salt et øjeblik. Servér straks. |
|
Opskriften er vist 10880 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne