Fyldte vinblade
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : |
|
|
Risene koges i 2½ dl vand i ca. 15 minutter. Pinjekernerne ristes på en tør pande. Kødet skæres i meget små tern. Smag til med salt og peber og evt. andre krydderier. Tilsæt lidt olie, og fyldet er klar.
Vinbladene skylles. Læg 1-2 tsk fyld på hvert vinblad. Rul det tæt sammen. Læg rullerne tæt ved siden af hinanden i en gryde, så de ligger i pres. Tilsæt lidt vand og lad dem stå og simre ved svag varme i ca. 30 minutter. Køl dem evt. ned og stil dem i køleskabe til næste dag. Varm dem lige før servering, evt. i mikrobølgeovn.
Citronerne skæres i fileter og drysses med groft salt lige før servering, hvor de lægges oven på de fyldte vinblade.
|
|
Opskriften er vist 10770 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne