Grøntsagspande 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Højtid: Påske Indsendt : |
|
|
Skær peberfrugterne i små terninger og svits dem kort på en tør slip-let pande sammen med porre og hvidløgsfed.
Rør hele tiden i panden, ellers brænder massen på. Bland majskornene i sammen med bønnerne og chilien, og lad det simre sammen få minutter. Bland sukkerærterne i og smag til med salt og peber. Serveres direkte fra panden med brød til. |
|
Opskriften er vist 32731 gange,
og udskrevet 616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2015-10-12 18:13:22 En OK hverdagsret, hvis man har nogle rester stående,som man gerne vil have brugt. Men købe ind fra bunden for at lave retten, ville jeg nok ikke. Dertil er retten ikke spændende nok. Men et 4-tal for muligheden for at rydde op i frostboks og skuffer. pia - 2005-01-01 01:01:01 alletiders til en gang frikadeller, det piffer det gammeldags op og goer det rafineret:), godt tilbehoer til alt stegt koed |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne