Flamberet skinkemignon med svampe
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Indsendt : Red : |
|
|
Skær skinkemignonen ud i ca. 3 cm tykke skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle og drys med salt og peber. Smelt smørret på en pande ved god varme. Når smørret er bruset af, brunes kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg videre 4-5 minutter på hver side. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol.
Skær champignonerne i halve og brun dem på panden ved kraftig varme i 5 minutter. Drys med salt og peber.
Kom kødet tilbage i panden til de stegte svampe. Flambér evt. med cognac eller whisky. Tilsæt fløde, bouillon og krydderier. Udrør majsstivelse med vand. Hæld jævningen i saucen under omrøring. Varm saucen igennem og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 16022 gange,
og udskrevet 507 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne