Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Krydr med salt, peber og rosmarin. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30 - 40 minutter. Bruger du stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle.
Skær peberfrugterne i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål sammen med fintsnittet løg og tomater i tern. Hæld saften af ½ citron, olie, hakket basilikum, salt og peber over og smag salsaen til.
Kog pastaen. Efter afdrypning vendes den med oliventapenade.
Anret kødet i meget tynde skiver på et fad. Hæld salsaen over kødet.
|
|
Opskriften er vist 10450 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne