Filet Royal med rødbedesalat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Fyldet
Hak løget fint. Hak champignon groft. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Svits løg og champignon på panden et par minutter. Smag svampeblandingen til med finthakket timian og estragon, revet citronskal af ¼-½ citron samt salt og peber. Kødet Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Lav et hul midt igennem kødet med en skarp kniv. Kom svampeblandingen ind i kødet fx med en teske. Læg kødet i et ovnfast fad. Stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege ca. 45 minutter. Skær kødet i otte tykke skiver ved servering. Salaten Rist græskarkernerne på en tør pande. Skræl rødbeder og riv dem meget fint. Riv hvidløg fint. Rør hvidløg, balsamico, olie, salt og peber sammen. Hæld det over rødbederne og bland det med græskarkerner og persilleblade. |
|
Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 467 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne