Filet Royal med rødbedesalat

Filet Royal med rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.Filet Royal
 salt
 peber
1 spsk.smør
 
 Fyld til Filet Royal:
1 løg
150 g.champignon
1 spsk.smør
2 spsk.frisk timian eller 2 tsk tørret
1 spsk.frisk estragon eller 1 tsk tørret
1 citron
 
 Rødbedesalat:
3 spsk.græskarkerner
300 g.rødbeder
0.5-1 fedhvidløg
1 spsk.balsamico
2 spsk.olie
 bredbladet persille
 
 Tilbehør:
1000 g.små kartofler
 
Opskrift:
Fyldet
Hak løget fint. Hak champignon groft. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Svits løg og champignon på panden et par minutter. Smag svampeblandingen til med finthakket timian og estragon, revet citronskal af ¼-½ citron samt salt og peber.

Kødet
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Lav et hul midt igennem kødet med en skarp kniv. Kom svampeblandingen ind i kødet fx med en teske. Læg kødet i et ovnfast fad. Stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege ca. 45 minutter. Skær kødet i otte tykke skiver ved servering.

Salaten
Rist græskarkernerne på en tør pande. Skræl rødbeder og riv dem meget fint. Riv hvidløg fint. Rør hvidløg, balsamico, olie, salt og peber sammen. Hæld det over rødbederne og bland det med græskarkerner og persilleblade.





karakterer:
Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu