Filet Royal fra Hawaii
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kødet
Skær et snit midt igennem fileten med en skarp kniv. Krydr krebsehalerne med salt og peber. Kom krebsehalerne ind i fileten. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Kom kødet i et ildfast fad, og stil det i ovnen ved 160 grader i ca. 45 minutter. Tag kødet ud af ovnen. Skær kødet i 8 skiver. Hvis kødet ikke skal spises straks, kan det pakkes det i stanniol ind-til servering. Lun ananassalat Skær ananassen i tern og kom dem i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt bambusskuddene uden lage. Fjern mellemvægge og frø fra chilien. Skær chilien i meget små tern og kom det i gryden til ananassen og bambusskuddene. Varm det. Smag til med salt samt sukker afhængigt af hvor sød ananassen er. Varm spinaten i varm olie på en pande. Dressing Pisk fløden let stift og smag den til med citronsaft, sukker, salt og paprika. Kom dressingen i en lille skål. Hvis retten anrettes på tallerken. Kom først spinaten på tallerkenen. Kom ananas- bambusskudblandingen i en form/skål eller kop og vend det oven på spinaten. Stil en skive kød ovenpå. Pynt med nogle stilke purløg samt rød chili i skrå skiver. Dressingen serveres til. Hvis retten serveres på fad. Spinaten varmes sammen med ananas-bambusblandingen. Blandingen lægges nederst i serveringsfadet. Kødet skæres i tyndere skiver og lægges i en stribe midt på blandingen. Dressingen serveres til. |
|
Opskriften er vist 11001 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne