Filet Royal ”Asian Style”
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
|
|
Blend koriander med peberkorn og salt i 1-2 minutter eller stød det i en morter. Læg blandingen på et stykke bagepapir eller et rent skærebræt, og rul kødet rundt i krydderblandingen, så det er jævnt fordelt hele vejen rundt om kødet. Varm sesamolien på en pande ved jævn varme og brun kødet stille og roligt på alle sider. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 35 minutter. Brug et stegetermomenter. Centrumtemperaturen skal være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen. Servér kødet lunt eller koldt. Skær kødet i tynde skiver.
Snit radiserne og skrællet ingefær i fine strimler. Halvér chilierne, fjern kerner og mellemvægge. Skær chilierne i strimler. Bland salaten. Klem saften ud af limen og rør dressingen sammen. Smag den til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten. Server brød til. |
|
Opskriften er vist 14823 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne