Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
|
|
Halver chilierne og fjern kerner og skillevæge. Læg dem på en varm pande i ca. 5 minutter og vend dem et par gange, skindsiden må gerne blive sort. Tag dem af panden og læg dem i en plastpose, mens de køler lidt af. Skrab frugtkødet af skindet og hak det fint sammen med salt og peber.
Skær svampene i mindre stykker. Snit løget. Skær sellerien i tynde skiver. Rist svampene på en varm pande i olie og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og selleri og steg det under omrøring i ca. 5 minutter til det er mørt. Tilsæt balsamico og lade det koge et øjeblik. Tilsæt persilleblade, smag til med salt og peber og tag det af varmen.
Kog pastaen al dente.
Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Varm olien ved god varme på en lille pande. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg kødet færdigt ca. 2 minutter på hver side. Ved servering smøres chiliblandingen oven på medaljonerne.
Skær rucolaen i mindre stykker og blend den med fløde, salt og peber. Kom det i en gryde og giv det et opkog. Hæld pastaen i et dørslag og vend den i den varme rucolafløde. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 10933 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hejsa - 2005-01-01 01:01:01 de bedre hvis i lægger billeder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne