Lam krydret med koriander
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Korianderen knuses i en morter. Bland hvidløg, salt og peber i. Koteletterne gnides med blandingen.
Læg dem i køleskabet en times tid. Steg kødet på en slip-let-pande uden fedtstof ca. 3 minutter på hver side. Serveres med kartofler og salat |
|
Opskriften er vist 13922 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne