Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser

Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Filet Royal
 salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Dressing:
2 spsk.sesamolie
2 spsk.sojasauce
0.5 lime
1 knsp.sukker
 
 Salat:
1 spsk.frisk ingefær
1 grøn chili
0.5 bdt.radiser ca. 6 stk.
 frisk koriander
100 g.salat fx mizuna eller Rucolasalat
 
 Tilbehør:
500 g.brød
 
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Læg kødet i et ildfast fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30–40 minutter. Bruges et stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. Stil kødet i køleskabet evt. til næste dag. Skær kødet i papirtynde skiver og læg det på et fad eller på fire tallerkener. Pisk sesamolie og soja sammen. Smag til med limesaft, sukker, peber og evt. salt. Hæld dressingen over kødet ved servering. Hak ingefær fint. Halvér chilien og fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i tynde strimler. Skær radiser i meget tynde skiver evt. på langs. Pluk korianderblade. Bland ingefær, chili, radiser, koriander og salat i skålen, hvor dressingen har været. Fordel salaten over kødet og servér med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 9492 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu